Föreläsning Streetphoto på FFG

Under fotografiska föreningens oktobermöte hade jag och Walle Grünewald äran att föreläsa om gatufoto inför en mycket intresserad publik.

Fullsatta lokaler

Walle föreläser om gatufoto idag.

Mötet var mycket välbesökt och lokalen fullsatt. Föreläsningen inleddes av Walle Grünewald som höll en mycket inspirerande föreläsning om modern gatufoto. Han gick igenom många nya gatufotografer från världens alla hörn, och skapade ett starkt intresse hos många av oss. Jag fastnade särskilt för en fotograf som inriktat sig på långexponeringar i stadsmiljö.

Mina 10 bästa tips för bättre gatufoton

Intresserade åhörare lyssnar på min föreläsning om gatufotografering

Efter Walle var det min tur att hålla föreläsning med konkreta tips på hur man tar bättre gatufoton. Under en timmes tid delade jag med mig av knep jag lärt mig under åren, och svarade sedan på åhörarnas frågor om allt från moral till teknik inom gatufoto.

Diskussion efter föreläsningen om streetphoto
Nöjda besökare pratar om allt inom fotografins underbara värld
Fotografer som granskar de foton besökarna tagit med sig på temat gatufoto
Blandad publik i alla åldrar lyssnade på mig och Walle när vi föreläste om gatufoto.

Taggar: fotokurser